Wat uw parfum over u zegtEen goed gevoel voor kleding kan je echt helpen om indruk te maken. Naast het dragen van goed passende kleding die geschikt is voor zowel de gelegenheid als uw persoonlijkheid, moet u uw accessoires zorgvuldig uitkiezen en altijd bijzondere aandacht besteden aan het dragen van het juiste parfum. Er zijn niet alleen je kleding die iets over je zegt, maar ook je geur. U moet parfum dragen dat zowel uw persoonlijkheid als de gelegenheid aanvult. Kies verstandig je eau de cologne of parfum, het is echt net zo belangrijk als de schoenen die je draagt, het dragen van het verkeerde type geur kan alle verkeerde berichten uitzenden, dus pas op, je wilt het algehele effect niet bederven, toch?

Er zijn veel verschillende merken eau de cologne of parfum die allemaal gespecialiseerd zijn in het creëren van verschillende geuren. Dit is iets dat u in uw voordeel kunt gebruiken. Op een mooie zomerdag draag je bijvoorbeeld een zachte, milde geur voor bijvoorbeeld een lunch met het gezin. Bloemige en citrusachtige geuren zijn perfect voor de zomer; deze geuren roepen niet alleen zomerbeelden op, maar ruiken ook schoon en Parfumerie fris. Als alternatief, als u 's avonds naar een uitgebreid feest gaat, moet u een zoete en zachte geur kiezen die de hele avond blijft hangen.

Veel mensen worden herinnerd aan mensen die ze kennen aan hun geur. Sommige vrouwen houden zich het hele jaar aan één parfum en de specifieke geur herinnert mensen eraan. Dit is prima, maar het is goed om te onthouden dat het in de zomer vaak beter is om milde, zachte geuren te dragen en in de winter een sterk ruikende parfumeur. Het is belangrijk om een parfum te kiezen dat je persoonlijkheid weerspiegelt, en als je van een milde, zoete geur houdt, is het volkomen acceptabel om het het hele jaar door te dragen.

Je kunt het meeste uit je parfum halen door het direct na een warme douche aan te brengen. De poriën van de huid zullen open zijn en het zal de geur gemakkelijker maken om echt in de diepten van de huid te komen. Op deze manier blijft de geur iets langer hangen dan normaal. Je moet je parfum of eau de cologne echt achter de oren, op de polsen en in de knieën en ellebogen deppen voor een langduriger effect. Onthoud dat te veel een onaangename geur kan veroorzaken, dus gebruik het spaarzaam.

Parfum moet altijd subtiel zijn en niet te krachtig. Bij het kiezen van een parfum moet je het in de winkel passen, advies inwinnen van een vriend of van de verkoper. Een te krachtige geur kan het algehele effect echt bederven en veel verkeerde signalen afgeven, dus kies verstandig. Het is altijd het beste om een parfum te kiezen dat je op elk moment, 's nachts of overdag kunt dragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *