Vijf dingen die u kunt verwachten van een laadstation voor elektrische auto'sJe hebt het geroezemoes gehoord, maar wat kun je echt verwachten van een laadstation voor elektrische auto's? Overweegt u serieus de overstap naar een elektrisch voertuig te maken, maar weet u niet wat u kunt verwachten? Hoeveel tijd en geld kost het? Zijn er nog andere stukjes informatie die je nodig hebt voordat je de sprong naar een EV maakt? Deze auto's zijn geweldige alternatieven voor traditionele gasvreters, dus kijk hieronder voor meer informatie.

1. U kunt een laadstation voor elektrische auto's vinden met behulp van websites en apps. Naarmate alternatieven voor auto's op benzine steeds populairder worden, duiken er steeds meer stations op in het hele land en over de hele wereld.

2. Er zijn drie verschillende soorten kostenplannen voor openbare stations: betalen naar gebruik, alleen lidmaatschap of gratis. Deze opties spreken natuurlijk grotendeels voor zich. Als u vaak en naar nieuwe locaties reist, is het misschien logisch om een lidmaatschapskaart in te slaan om voorbereid te zijn op wat u maar kunt vinden. Bij sommige lidmaatschapsstations kunt u echter per lading betalen, hoewel dit waarschijnlijk duurder is. De gratis stations zijn vaak te vinden op universiteitscampussen, hoewel het kan zijn dat u een parkeertarief moet betalen terwijl u betaalt.

3. Een normale lidmaatschapsbijdrage is ongeveer $ Newmotion laadpaal 20 per maand en er kunnen al dan niet activeringskosten zijn. Deze komen steeds vaker voor dan pay-as-you-go-stations, die ongeveer $ 3,50 per uur kunnen kosten. Nogmaals, gratis stations, waar u alleen het parkeertarief betaalt, komen ook steeds vaker voor.

4. Bij een typisch laadstation voor elektrische auto's van 120 volt duurt het ongeveer 10 uur om de batterij van een hybride volledig op te laden en ongeveer 20 uur voor een volledig elektrisch voertuig. Met behulp van een 240-volt station duurt het slechts ongeveer vier uur voor een hybride en acht uur voor een elektrische auto. Als u de batterij niet te laag laat lopen, hoeft u natuurlijk niet zoveel tijd op het station door te brengen.

5. Wanneer u een EV aanschaft, moet u ook een oplaadpunt voor elektrische auto's voor uw huis aanschaffen. Gelukkig zijn de prijzen aanzienlijk gedaald naarmate ze vaker voorkomen, en het is mogelijk om de zeer efficiƫnte 240-volt oplader voor slechts $ 395 te kopen bij sommige bedrijven. Deze kosten ooit meer dan $ 1000.

Ouderwetse benzinemotoren worden nog steeds als de norm beschouwd, dus meer informatie betekent dat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Een oplaadpunt voor elektrische auto's is voor veel mensen nog steeds een vreemd idee om hun hoofd om te draaien, maar nu je een idee hebt van wat je kunt verwachten, zou het niet zo eng moeten zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *